Week voor Zorg & Techniek is geannuleerd

Aan alle betrokkenen bij de Week voor Zorg&Techniek,

Gisteren heeft het kabinet bekend gemaakt dat alle scholen tot 6 april dicht zijn. Scholen dienen alleen de leerlingen op te vangen van ouders met vitale beroepen. Daarnaast zal er gekeken moeten worden naar digitaal onderwijs. Aangezien er naar alle waarschijnlijkheid nog een inhaalslag dient plaats te vinden als de scholen weer open zullen gaan, hebben veel scholen ervoor gekozen om alle activiteiten en excursies tot en met de meivakantie af te schaffen.

Ook organisaties en bedrijven hebben op dit moment andere prioriteiten. Wij hebben veel bewondering voor de zorgsector. Op dit moment wordt veel van ze gevraagd. Wij hebben ook veel bewondering voor alle andere bedrijven. Met (waarschijnlijk) weinig personeel, hetzelfde werk verrichten is geen vanzelfsprekendheid.

Op dit moment ligt de prioriteit dus helaas niet bij de week voor zorg en techniek. Dit betekent dat de voorbereidingen voor de week voor zorg en techniek stil komen te liggen en dat wij genoodzaakt zijn deze te annuleren. Wij hopen dat alle betrokkenen ook in de toekomst weer bereid zijn om een week als deze met elkaar vorm te geven!  

Hartelijke groet,

De organisatie

Margo van den Oord – Ondernemend Onderwijs ’s-Hertogenbosch
Henny Knechten – Knooppunt Technologie 073
Roos van Gemert – Zwijsen College
Jeroen Hellemons – Transvorm
Frank Brouwers – Rodenborch-College

Bedrijven

Welkom

In de week van 6 t/m 10 april vindt in de regio Noordoost-Brabant de week van Zorg en Techniek plaats. Het doel van deze week is leerlingen van het vmbo, havo en vwo (klas 3 t/m 6) door middel van bedrijfsbezoeken kennis te laten maken met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt van zorg en techniek.

Dit kan mede zorg dragen voor een betere aansluiting met het vervolgonderwijs en toekomstig arbeidspotentieel opleveren voor jullie organisatie! Jullie zijn van cruciaal belang om deze week tot een succes te maken. Graag vragen wij medewerking door de deuren van jullie organisatie voor deze leerlingen te openen.

De voorbereiding en organisatie van de Week voor Zorg&Techniek is in handen van: Noordoost-Brabant Werkt, Transvorm, Zwijsen College, Rodenborch-College, Ondernemend-Onderwijs ‘sH en Knooppunt Technologie 073.