Week voor Zorg & Techniek is geannuleerd

Aan alle betrokkenen bij de Week voor Zorg&Techniek,

Gisteren heeft het kabinet bekend gemaakt dat alle scholen tot 6 april dicht zijn. Scholen dienen alleen de leerlingen op te vangen van ouders met vitale beroepen. Daarnaast zal er gekeken moeten worden naar digitaal onderwijs. Aangezien er naar alle waarschijnlijkheid nog een inhaalslag dient plaats te vinden als de scholen weer open zullen gaan, hebben veel scholen ervoor gekozen om alle activiteiten en excursies tot en met de meivakantie af te schaffen.

Ook organisaties en bedrijven hebben op dit moment andere prioriteiten. Wij hebben veel bewondering voor de zorgsector. Op dit moment wordt veel van ze gevraagd. Wij hebben ook veel bewondering voor alle andere bedrijven. Met (waarschijnlijk) weinig personeel, hetzelfde werk verrichten is geen vanzelfsprekendheid.

Op dit moment ligt de prioriteit dus helaas niet bij de week voor zorg en techniek. Dit betekent dat de voorbereidingen voor de week voor zorg en techniek stil komen te liggen en dat wij genoodzaakt zijn deze te annuleren. Wij hopen dat alle betrokkenen ook in de toekomst weer bereid zijn om een week als deze met elkaar vorm te geven!  

Hartelijke groet,

De organisatie

Margo van den Oord – Ondernemend Onderwijs ’s-Hertogenbosch
Henny Knechten – Knooppunt Technologie 073
Roos van Gemert – Zwijsen College
Jeroen Hellemons – Transvorm
Frank Brouwers – Rodenborch-College

Scholen

Welkom

Ik reserveer voor onze leerlingen in de week van 6 t/m 10 april ruimte in het middagprogramma voor bedrijfsbezoeken aan bedrijven en organisaties! Deze week staat in het teken van Zorg&Techniek en geldt voor alle leerlingen vmbo, havo en vwo, klassen 3 t/m 6. Ik meld via onderstaand formulier onze school hiervoor aan en geef tevens aan van welke voorbereidende materialen en activiteiten ik gebruik ga maken.

De voorbereiding en organisatie van de Week voor Zorg&Techniek is in handen van: Noord-Oost-Brabant Werkt, Transvorm, Zwijsen College, Rodenborch-College, Ondernemend-Onderwijs ‘sH en Knooppunt Technologie 073.

Voor meer informatie over de gastlessen en het lespakket kunt u hier terecht: lespakketten, gastlessen voor zorg en gastlessen voor techniek